Hudson: uw pragmatische partner doorheen de hele HR-levenscyclus

Als full-service HR-adviesbureau combineert Hudson veelzijdige vaardigheden met menselijk maatwerk. Doorgedreven kennis van de hele HR- sector, van de markt én van de klant gaan hand in hand. Met advies op maat én actieve implementatie haalt Hudson het beste uit uw organisatie. Partner en Director An Bels vervult haar rol als stijlvolle spreekbuis met brio!

Gedreven, veelzijdig én ervaren: een trio troeven om de klus te klaren

Hudson kan bogen op bijna 4 decennia ervaring. In 1982 werd op Belgische bodem de aftrap gegeven. Het bureau én de expertise groeiden gestaag en Hudson werd dan ook marktleider dankzij een sterke reputatie. Als HR-bedrijf weten we dat de waarde van een bedrijf verankerd ligt in menselijk kapitaal: een enthousiaste equipe van 275 medewerkers is dé robuuste ruggengraat van ons verhaal. Die polyvalente ploeg biedt een afdoend antwoord op elk HR-vraagstuk.”

Interne innovatie voor externe optimalisatie

“Bij Hudson zijn we er heilig van overtuigd dat je de “War for Talent” niet kan winnen met verouderde wapens. Daarom hebben we een uit de kluiten gewassen R&D-departement dat voltijds toekomstbestendige tools ontwikkelt. Uiteraard stellen we die interne innovatie graag ten dienste van uw organisatie. De tools bieden een waaier wetenschappelijke werkinstrumenten voor talloze toepassingen, gaande van betrouwbare persoonlijkheidsmetingen tot een 360° feedbacktool. Structurele samenwerking met onder meer de Vlerick Business School zorgen voor een betrouwbare wetenschappelijke basis.”

‘The perfect fit’: het ronkende refrein van de Hudson-hit!

“Rekrutering en selectie zijn prominente pijlers in ons aanbod én in de optimalisatie van uw organisatie. Een goede start is het halve werk en het ‘juiste’ menselijke kapitaal maakt uw onderneming sterk. Op jaarbasis begeleiden we zevenhonderd rekruteringen van a tot z, met een atypische aanpak. We scannen met een brede blik de markt en als we mensen selecteren doen we dat niet door hen tot ervaring of kennis te reduceren. We gaan op zoek naar mensen met professionele pit én de perfecte cultural fit.”

Hudson als strategische stroomversneller van de flow in uw kmo

“Hudson werkt voor diverse types klanten en dekt de bedrijfswereld in de ruimste zin van het woord, maar we gaan graag en vaak bij kmo’s aan boord. Als ‘ondernemende’ organisatie matcht ons DNA perfect met dat van kmo’s. In de rol van polyvalente en pragmatische partner kunnen we gericht adviseren, structureel integreren en (re)organiseren. Dit kan via bijvoorbeeld Assessment & Development Centers, maar ook via de opbouw of herwerking van een salarisbeleid. Hudson biedt dankzij uitgebreide expertise de juiste oplossing op maat.”

Eén vaste vertrouwenspersoon

“Eén toegewijde projectmanager is uw vaste aanspreekpunt. Deze vertrouwenspersoon kent uw organisatie en uw concrete noden door en door en denkt actief en proactief mee na over optimalisatie. Uiteraard vertaalt de project manager uw wensen naar onze mensen en zorgt hij of zij ook hier voor een perfect fit.”

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hudson

Sinds meer dan 40 jaar, Hudson helpt organisaties en hun medewerkers - zowel experts, kaderleden en bedrijfsleiders - om hun volledige potentieel te ontwikkelen en tot uiting te brengen. Wij bieden gespecialiseerde oplossingen in permanente rekrutering, talent management (assessment centers, coaching & ontwikkeling, salarisonderzoeken, functieclassificaties, enz.), interim management en HR tools. Deze laatste zijn ontwikkeld door onze eigen internationaal gerenommeerde R&D afdeling. Onze HR-oplossingen zijn niet alleen gericht op bedrijven die het beste uit hun werknemers wensen te halen, maar ook op professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare HR-partner die hen kan ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling. De dienstverlening van Hudson staat garant voor een hoge toegevoegde waarde in alle stadia van de HR-levenscyclus. Met klanten gaande van KMO's tot multinationals, zowel in de private als in de publieke sector, heeft ons bedrijf met de jaren een reputatie van professionaliteit en uitmuntendheid in HR consultancy opgebouwd. Hudson maakt sinds december 2021 deel uit van de Randstad Groep.

Contact